Achtergrond

Ik heb een solide basis in de reguliere geneeskunde.
Na een HBO-opleiding  tot diëtiste ben ik aan het Leids Universitair Medisch Centrum begonnen met de opleiding tot A-verpleegkundige en aansluitend Intensive Care verpleegkundige. Na deze opleidingen heb ik vervolgens 8 jaar gewerkt op diverse Intensive Care afdelingen van dit ziekenhuis. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Door moeder met kankerproces en kind met darmproblematiek ben ik in aanraking gekomen met de mesologie. Hierdoor heb ik gemerkt dat er voor chronische problemen veel meer is dan alleen de reguliere geneeskunde. De meerwaarde van de Mesologie, bekeken vanuit de reguliere geneeskunde en gecombineerd met diverse andere geneeswijzen, deden mij besluiten om de opleiding tot mesoloog te gaan volgen.

Sinds 2004 heb ik een
Mesologiepraktijk in de regio Voorschoten/Leiden. Deze is klein begonnen maar inmiddels heb ik een uitgebreid klantenbestand. Aanvankelijk was ik hier bezig vanuit de invalshoek van de Mesologie. Door de klanten en hun casussen ben ik mijn blikveld gaan verbreden en ben in aanraking gekomen met PNI (Psycho Neuro Immunologie). Na mij hierin de laatste jaren intensief geschoold te hebben is het nu een integraal onderdeel van mijn behandelplannnen.