Omschrijving

Als therapeut ga ik uit van het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Door het combineren van, soms al honderden jaren bestaande, alternatieve geneeswijzen wordt de balans in het lichaam teruggebracht.

Hierbij put ik als Mesoloog en Orthomoleculair PNI-Therapeut uit de reguliere medische kennis, zoals anatomie, fysiologie, pathologie, neurologie, psychologie, etc. Dit combineer ik met diverse alternatieve geneeswijzen zoals EFD (electro-accupuntuur), Chinese geneeskunde, Ayur Veda, homeopathie, orthomoleculaire, fyto-therapie, etc. Bij de behandeling wordt door mij de verstoringen van de balans in het lichaam gezocht en zo de oorzaak van de chronische klachten.

Naast dat ik vanuit mijn eigen kennis behandelplannen maak werk ik intensief samen met de Osteopathie. Zo is mijn praktijk gevestigd in hetzelfde pand als De Boer Osteopathie (zie www.deboerosteopathie.nl). Door een osteopaat wordt sterk gekeken naar het mechanische en door mij wordt naar het biochemische gekeken. Een bijna natuurlijk samenwerking heeft dit tot gevolg.