Over mij

Mijn naam is Carola Engbers en na een HBO-opleiding tot diëtiste ben ik aan het Leids Universitair Medisch Centrum begonnen met de opleiding tot A-verpleegkundige en aansluitend Intensive Care verpleegkundige. Na deze opleidingen heb ik vervolgens 8 jaar gewerkt op diverse Intensive Care afdelingen van dit ziekenhuis. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Eerste aanraking met mesologie

Door moeder met kankerproces en kind met darmproblematiek ben ik in aanraking gekomen met de mesologie. Hierdoor heb ik gemerkt dat er voor chronische problemen veel meer is dan alleen de reguliere geneeskunde. De meerwaarde van de Mesologie, bekeken vanuit de reguliere geneeskunde en gecombineerd met diverse andere geneeswijzen, deden mij besluiten om de opleiding tot mesoloog te gaan volgen.

Eigen praktijk

Sinds 2004 heb ik een Mesologiepraktijk in de regio Voorschoten/Leiden. Deze is klein begonnen maar inmiddels heb ik een uitgebreid cliëntenbestand. Aanvankelijk was ik hier bezig vanuit de invalshoek van de Mesologie. Door de vele cliënten en hun casussen ben ik mijn blikveld gaan verbreden en ben in aanraking gekomen met kPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie). Na mij hierin de laatste jaren intensief geschoold te hebben is het nu een integraal onderdeel van mijn behandelplannnen.

Beroepsvereniging

Als Mesoloog ben ik verbonden aan een eigen beroepsvereniging de NVVM, register NRM en de koepelorganisatie RBCZ (Registratie Beroepsvereniging Complementaire Zorg). Ik sta opgenomen in het RBCZ-register onder licentienummer 406006R  en ben tevens aangesloten bij de VBAG lidnummer 21901037.

Meer informatie nodig of afspraak maken?

Carola Engbers helpt je graag verder.

Welke klachten

Bekijk voor welke klachten u bij mij terecht kan.

Werkwijze

Bekijk mijn uitgangspunten en manier van werken. 

Kosten

Bekijk de kosten en eventuele vergoedingen.